Zëvendëson aktivitetin fizik… këto janë disa arsye pse duhet të bësh seks në mëngjes

Zëvendëson aktivitetin fizik… këto janë disa arsye pse duhet të bësh seks në mëngjes.

Seksi i mëngjesit inicion intimitetin dhe afërsinë emocionale në fillim të ditës, dhe atëherë ka më së paku pengesa

Seksi i mëngjesit është çudibërës dhe këto arsye e vërtetojnë:

Kolegët nuk do të të njohin

Në kuptimin e mirë të fjalës. Orgazma çliron dopaminë, ndaj do ta nisësh ditën me energji dhe do të jesh personi më produktiv i zyrës.

Mbase do shmangësh atë dhimbjen e kokës nga mesi i ditës

Orgazma mund të zvogëlojë shanset për dhimbje koke dhe nuk ke pse merr me vete ilaçet, kur ke seksin.

Mund të zëvendësojë aktivitetin fizik.

Është praktikisht e njëjta gjë, por nga seksi merr kënaqësi.

Lëkura jote do të shkëlqejë

Orgazmat janë si grimi natyral dhe në fakt do të kursesh para, sepse blush-in, highlighter-in dhe konturin do t’i kesh falas nga partneri.

Mund të mbash larg mjekun

Ashtu si një mollë në ditë, edhe seksi i mëngjesit të rrit imunitetin dhe ul nivelin e stresit, citon Anabel.

Nuk është aq i pazakontë

34% e njerëzve zgjedhin pikërisht seksin e mëngjesit dhe mund të themi se ata ia dinë lezetin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here