Video e re nga lufta në Drenicë, shikoni si luftonte UÇK-ja në këtë zonë

Sapo është publikuar edhe një video nga koha e luftës në Drenicë.

Ushtarët e UÇK-së shihen duke luftuar me armikun në disa pozicione, raporton DrenicaOnline.

Video është rreth 30 minuta e gjatë dhe është postuar nga Esat Shala.

Në të shfaqën shumë ushtarë me emblemen më të bukur në botë, atë të UÇK-së./DrenicaOnline

 

https://www.facebook.com/drenicanews.info/videos/8419119638159073

Pamje nga lufta në Drenic 1998/99.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here