Të premten mbrëma ka filluar takimi i Këshillit për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut, ku marrin pjesë liderët e institucioneve dhe përfaqësuesit e shoqërisë civile. Takimi, që po mbahet në objektin e Kuvendit, është ftuar nga presidentja e vendit, Vjosa Osmani.

Takimi është ftuar pas vrasjes së gruas shtatzënë 35-vjeçare të mërkurën, i cili është dënuar ashpër nga liderët institucionalë.

Nga takimi pritet që secili të sjellë rrugë konkrete drejt parandalimit të dhunës në familje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here