Sëmuren 9 policë në Jarinje e Bërnjak, KFOR’i ndihmoi transportimin e tyre

Situatë në veri të vendit sa po shkon e po bëhet më alarmante. Nëntë policë, të cilët tash e 11 ditë po patrullonin në dy pika kufitare janë sëmurë, për transportimin e tyre është kujdesur njësiti i misionit paqëruajtës, KFOR.

Policët ka plotë 11 ditë që kanë mbetur të bllokuar në pikat kufitare në Jarinje e Bërnjak. Ka pasur ankesa për ushqim e rezerva të tjera.

“KFOR-i është në kontakt të ngushtë me PK-në dhe për t’i përkrahur ata kemi transportuar me tokë 9 policë të cilët janë ndjerë të sëmurë”, ka thënë KFOR-i në një përgjigje për Kanal10.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here