Performanca e Albinës dhe Familjes Kelmendi më e pëlqyera në faqen zyrtare të “Eurovision” në Facebook

Albina Kelmendi me familje ka performuar mbrëmjen e kaluar në gjysëmfinalen e “Eurovision 2023”.

Perfomanca e tyre u pëlqye shumë teksa skena në Liverpool e elektrizua.Por, kjo nuk është e gjitha.

Në faqen zyrtare të “Eurovision 2023”, performanca e tyre është më e pëlqyer e gjysëmfinales.

Ajo është pëlqyer 20 mijë herë,

Shifra të tilla nuk janë parë në performancat e tjera, teksa nuk kanë kaluar as shifrën prej 10 mijë.

Në ‘Instagram’, ajo u pëlqye 60 mijë herë, si performanca e dytë më e pëlqyer, teksa Armenia u pëlqye 80 mijë herë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here