Nxehet Shefqet Krasniqi kundër babadimrit: Është babadreq, mos i rreni femijët

Hoxha i njohur për ektremizmin e tij, Shefqet Krasniqi, ka folur rreth festave të fundvitit, madje duke eskaluar kundër babadimrit, ai e ka quajtur shkurtë me një fjalë ndryshe “babadreq”.

Hoxha  Shqefqet Krasniqi gjatë një interviste tha se mos i rreni fëmijët sepse ai nuk është babadimër, ai është babadreq.

Ai e ka krahasuar babadimrin edhe me majmunët, duke e cilësuar se është përrallë.

“Kjo i bije sikur me thanë prej majmuni jena, ku ka babadimër të vërtetë, përrallë është ajo”.

Tutje Hoxha Shefqet Krasniqi tha se kjo është haram festimi dhe sipas tij është “festë e dreqit”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here