Mërgimtarët drejt Kosovës, kolonat në kufirin Kroaci-Serbi deri në 3 km të gjata

Kolona të gjata janë krijuar në kufirin Kroaci-Serbi, ku gjenden shumë mërgimtarë që ia kanë mësyrë Kosovës për festat e fund vitit.

Në grupin Marakli t’Kerreve, mërgimtarë që gjenden në rrugë, thonë se kolonat shkojnë deri në 3 kilometra.

Kolona të gjata ka edhe në kufirin Serbi-Kosovë.

” alt=”” aria-hidden=”true” />

 

Përkundër situatës së tensionuar ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, mërgimtarët edhe sivjet, janë duke vazhduar të udhëtojnë drejt Kosovës nëpërmjet Serbisë.

” alt=”” aria-hidden=”true” />321287504 869341767591605 5331240972452144803 n 450x600 1

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here