Kjo është Hamide Magashi, 35 vjeçarja shtatzënë që u vra nga ish burri i saj para QKUK-së në Prishtinë

Kjo është Hamide Magashi, 35 vjeçarja shtatzënë që u vra nga ish burri i saj para QKUK-së në Prishtinë
Ngushëllime familjes dhe miqëve🥺May be a closeup of 1 person, long hair and indoor🥺

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here