Këtu e gjeni linkun: Hapet aplikimi për shtesa për fëmijët që kanë lindur nga 1 janari i vitit 2009

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka njoftuar se është hapur aplikimi për shtesa edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2009.

 

Ministria e ka publikuar edhe linkun ku mund të aplikohet.

“Ministria e Financave, Punës dhe Transfeteve njofton qytetarët se është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2009 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë”, thuhet në njoftim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here