Këto janë dy motrat të cila nxiti konfliktin mes çiftit sipas babait të Sokolit

Me anë të një letre të gjatë, ka dërguar në emisionin “UNIKO”, Halil Halili sqaron me detaje versionin e familjes se tij si dhe të gjithë zanafillën e njohjes së të birit Sokolit me Hamide Magashin, e deri tek akti tragjik i vdekjes së të treve; Hamidesë, foshnjës së palindur dhe Sokolit.

Me anë të kësaj letre ai i është përgjigjur motrave të Hamide Magashit madje duke i akuzuar se i morën në qafë, djalin, nipin dhe nusen.

Kjo eshte shukrie Magashi

Kosova i cili vrau para derës së maternitetit gruan e tij 9 muajshe shtatzënë.Me anë të një letre të gjatë, ka dërguar në emisionin “UNIKO”,

Halil Halili sqaron me detaje versionin e familjes se tij si dhe të gjithë zanafillën e njohjes së të birit.

Sokolit me Hamide Magashin, e deri tek akti tragjik i vdekjes së të treve; Hamidesë, foshnjës së palindur dhe Sokolit.

Me anë të kësaj letre ai i është përgjigjur motrave të Hamide Magashit madje duke i akuzuar se i morën në qafë, djalin, nipin dhe nusen.

Më poshtë video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here