Juliana: Kam dëshirë që të kem një partner të fortë, nuk po mendoj financiarisht

Në ditën e sotme banorët në Big Brother VIP Kosova diskutuan për jetën personale.

Në mesin e tyre edhe modelja Juliana Nura, e cila u shpreh se është një grua që dëshiron të ketë një karrierë.

“Ka lloj lloj gra që mendojnë ndryshe. Unë i përkas grave që dojnë me pas karrierë dhe që dojnë të arrijnë me forcën e vet, atë që dëshirojnë të arrijnë”, tha ajo.

“Por, kam qejf me pas një super partner të fortë, por jo super të fortë financiarisht, por në kokë. Të mbështetemi te njëri-tjetri”, shtoi Xhuli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here