Gjithë javën ka ngrënë turshi dhe ka pasur të vjella, a është Efi vërtetë shtatzënë?

Olta vendosi t’u japë banorëve një lajm dhe pse gjithçka duket në kuadrin e shakasë. Aktorja u tha të tjerëve se Efi është shtatzënë, ndërsa shpjegoi pse mendon ashtu.

 

Olta: “E more vesh që Efi është me barrë? Efi është shtatzënë”. Amos: “Si qenka?” Olta: “Nga jashtë kemi ardh të gjithë. Nuk kemi rënë nga qielli”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here