Gjinden armë me mbishkrimin “Shaban do të vras” (Foto/Video)

Gjatë ditës së sotme janë gjetur armë të prodhimit serb, me mbishkrimin Shaban do të vras.

Në fshatin Dushkaj komuna e Istogut është gjetur një raket krahu antitank (ZOLL) prodhim serrb shkruan Prishtina News

Pronari i saj serrb i cili kishte shitur pronen e tij një shqiptarit,  gjatë shkatrrimit të shtepis se tije është gjetur mjeti ku ka shkruar “”Shaban do te vras”” ne gjuhen serbe. Pronoar i shtëpis  ka njoftuar Policin e Kosovës po  ashtu edhe KFORIn Amerikanë.

Ne vendin e ngjarjes kanë qenë Policia, FSK si dhe KFOR-i Amerikan.

Më posht mund të  shihni foto dhe videon.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here