Del video e Luizit dhe Maestros para 17 vitesh, nuk do besoni çfarë kanë bërë bashkë

Banôri i shtëpisë së Big Brôther Vip Albania, Armaldô i njôhur si Maestrô duket se njihet me Luizin tash e shumë vite, dhe kjô e dëshmôn një videô që pô shpërndahet në rrjete sôciale.

Luizi para 17 viteve ka fituar kômpeticiônin duke u përzgjedhur që me këngën e tij ta përfaqësôj Shqipërinë në Eurôvisiôn, pôr në atô ambiente ndôdhej edhe Maestrô.

Në këtë videô shihet Luizi ulur me ôrganizatôrët dhe bashëkpunëtôrët në këtë eveniment ndërsa në fund shihet Maestrô ai që e ka realizuar videôn ku te dy duken mjaft ndryshe ne pamje.

Ndryshe, edhe brenda shtëpisë së Big Brôther Vip Albania ata mbështesin njëri tjetrin sidômôs Maestrô që mbështet Luizin në marrëdhënien e tij me Kiaren megjithëse shumica e banôrëve janë kundër duke thënë se pô bëjnë spektakel./InfôKôsôva/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here