Asnjë fjalë nga liderët në përvjetorin e Myrvete Maksutajt, reagon fuqishëm Ganimete Musliu

Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu ka reaguar pasi asnjë nga liderët e vendit nuk thanë asnjë fjalë në përvjetorin e rënies heroike të Myrvete Maksutaj.

“Politikanet tanë pa dallim heshtën. Heshten edhe organizatat e grave. Rastet e fundit mos u perseritëshin më, por me feminizëm histerik nuk përmirësohet pozita e Gruas”, shkruan Musliu.

Postimi i plotë:

REAGIM ME SHKAS!

Çdo ditë po dëshmojmë mënyrën tallava të të bërit politikë.

Gjithmonë sipas motos, një apo dy ditë

„tam-tam“ dhe kalojmë në trendin tjetër, sepse kështu po pëlqehet, kështu po e kërkon masa.

Sot u përkujtua një nga vajzat më emblematike të UÇK-së. Asnjë lider shtetror, pozite apo opozite grua apo burrë nuk ia kushtojë një min. kohë, nuk ia kushtojë një fjali .

Athua pse?

A po pozicionohet qëllimshëm një profil viktimizues i grave në Kosovë?

Apo mjafton herë pas here një foto e Shotës nxjerrë nga goggle, se jo që bënë ndonjëherë apo bëjnë aktualisht diçka për të.

Xheva sikur ka rënë nën hijen e bashkëshortit të saj!!!

Fatimja po ashtu nuk përkujtohet siç e meriton!

Sot u përkujtua vajza heroike, 20 vjeçarja Mervete Maksutaj.

Politikanet tanë pa dallim heshtën. Heshten edhe organizatat e grave.

Rastet e fundit mos u perseritëshin më, por me feminizëm histerik nuk përmirësohet pozita e Gruas.

Duke promovuar gratë në rolin e viktimës dhe ato që ngjajnë me objekte nuk edukohen brezat e ri me vetbesim dhe dinjitet.

Lavdi heroizmit tënd Mervete Maksutaj!

Vajzat si ti janë shëmbulli më i mirë i të vepruarit e barabartë. Vajzat si ti janë modeli më i mirë për të gjitha vajzat dhe gratë e Kosovës.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here