Arrestohet një ish polic, në shenjë revolte serbët kanë filluar vendosjen e barrikadave

Kjo sipas tij ka ndodhur për shkak se Policia e Kosovës ka arrestuar një ish polic të Kosovës serbë, Dejan Pantiq.

Postimi i plotë:

Policia e Kosovës ka arrestuar një ish polic të Kosovës serbë, Dejan Pantiq. Në shenjë revolte serbët lokal kanë filluar të vendosin barrikada te vendi i quajtur Rudare dhe kanë filluar të tubohen.


Situata është shumë e tensionuar sepse serbet po provojn që Pantiqin t’ua marrin nga arresti policis se Kosovës.
Alarmin e kanë ndezë edhe në veri të Mitrovicës si ftesë sërbëve lokal që të tubohen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here